Opublikowano 21 Października 20196 l Witam, niestety w ten weekend uszkodzil mi sie wyswietlacz, obraz znikl. Teraz mam pytanie co musze wiedziec zeby dokupic wyswietlacz ktory bedzie pasowal? mam audi z 2010 r kolorowy wyswietlacz, co musze jeszcze wiedziec? pozdrawiam
Opublikowano 22 Października 20196 l Czyli mmi teraz kwestia jakie najlepiej demontaż ramki i demontaż lcd i zakup po nr.
Opublikowano 22 Października 20196 l Autor Ok dzięki, A powiedz mi jeszcze czy musi być identyczny nr ? Bo będę chciał kupić używany i pewnie ciężko będzie znaleźć z identycznym nr
Opublikowano 22 Października 20196 l Autor I Jeszce pytanko czy jak zdemontuje ten ekran to będę mógł jeździć że zdjetym do czasu aż nie założę nowego ?
Opublikowano 22 Października 20196 l Autor Dzięki za podpowiedzi. A te błędy spowodują jakieś uszkodzenie systemu?
Opublikowano 22 Października 20196 l Autor Więc zdemontowalem I nr jest taki 4L0 919 604, czy musi być identyczny nr czy inne też pasują?
Opublikowano 22 Października 20196 l Autor Ok dzięki z pomoc. Już zamówiłem ekran, mam nadzieję, że będzie pasował Pozdrawiam
Opublikowano 23 Października 20196 l Autor Skoro po nr części jest identyczny to może być coś innego?
Opublikowano 24 Października 20196 l Autor Wyświetlacz dotarł, zamontowany, wszystko sprawne, stan bardzo dobry, jestem zadowolony Dzięki za pomoc Panowie