Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Ukryte wentyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiem wiem, oto chodzi ze kupilem kola i maja takie wlasnie wentyle :shocked: i teraz nie mam jak sprawdzic czy napompowac, jedyny sposob to kupic komplet wentyli z przedluzkami ??? :wallbash:

http://cgi.ebay.de/Ersatz-Befulladapter-Ventile-Ventil-versteckte-I-Vent-/150435348810?cmd=ViewItem&pt=Rad_Reifenzubeh%C3%B6r&hash=item2306a5414a

niestety nie wiem czy do polski wysyla. jak co to szukaj sklepikow z i-vent lub optivent bo do tych ukrytych wentyli sa wszystkie czesci osobno dostepne.

Co do samych wentyli to ja tez takie posiadam i jestem zadowolony (mam i-vent bo na optivent duzo ludzi sie skarzylo ze nie szczelne). na poczatku gosciu zle jeden zamontowal i uciekalo powietrze...teraz sa szczelne. wyglada o niebo lepiej i sprawdzanie/napelnianie powietrze trwa troche dluzej. Jak sie ma przygotowany sprzet (najlepiej maly imbusik bo ten w adapterze jest do pyrdla :rolleyes: ) i troche wprawy to nie ma zachodu -jak zrobie przy okazji fotke to ja wstawie :hi:

Opublikowano

Mam takie wentyle i jestem zadowolony bardzo fajnie wyglądają 46770bda01.jpg a1bc8685d4.jpg

Opublikowano

Też mam takie. Fajna fela. Moje nieco powietrza puszczają chyba :(

Opublikowano

Też mam takie. Fajna fela. Moje nieco powietrza puszczają chyba :(

widocznie za słabo dokręcone (skręcone) one mają uszczelkę i jak się je dobrze skręci to dobrze trzymają :good: mam takie (na 2 kompletach felg) i wygląd super. Np u mnie u wulkanizatora chłopaki mają takie końcówki i nic nie marudzą! Wykręcić i wkręcić to chwila moment.