Dami14stdk Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Witam problem mój polega na tym że Wysokotonowe głośniki wszystkie działają w każdych drzwiach , a nisko tonowe tylko w prawych przednich działa a reszta nie. Dodam że głośniki są na swoim miejscu.. Gdzie szukać przyczyny? Edytowane 10 Listopada 2019 przez Dami14stdk Dodanie zdjęć
MarcinOslo Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) Bledy wskazuja na przerwe w obwodzie ,do sprawdzenia okablowanie ,pozniej glosniki i wzmacniacz. Edytowane 11 Listopada 2019 przez MarcinOslo
Dami14stdk Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 Wydaje mi się że to głośniki padły bo w 3 drzwiach kable by się nie przełamały a tym bardziej że wysoko tonowe wszystkie chodzą
Dami14stdk Opublikowano 11 Listopada 2019 Autor Opublikowano 11 Listopada 2019 Trzeba będzie rozkręcić i głośnik na podmiane spróbować
kaktusr Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 Standard zdechły basowe głośniki w drzwiach, mam to samo.
Rekomendowane odpowiedzi