Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 b6 wahacz dolny banan przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem z moim malyszem. Ostatnio zaczęło mi coś stukać w dziurach w przednim prawym kole. Miałem wizytę umówiona na poniedziałek w warsztacie. Pech chciał ze w sobotę jadąc do domu przy małej prędkości wchodziłem w duży zakręt. Coś strzelilo. Miałem kawałek do domu to zaryzykowalem(noc) pod domem okazało się że wypadł mi wahacz z tulejka tak jak na zdjęciu ze zwrotnicy. Moje pytanie czy szukać zwrotnicy z owa tuleja? Czy wystarczy kupić sam wahacz i ta tuleje wlozyc w zwrotnice. 

IMG_20191126_131246.jpg

Opublikowano

ale jak wypadł?? Przeciez on jest przykręcany.

Opublikowano
  • Autor

Nie mam pojęcia jak wypadł?? W lipcu miałem przegląd auta i z przodu mi wymieniał mechanik jeden dolny wahacz i tuleje.  Po za tym nic złego nie widział 

Opublikowano
2 minuty temu, Areczeq napisał:

Nie mam pojęcia jak wypadł?? W lipcu miałem przegląd auta i z przodu mi wymieniał mechanik jeden dolny wahacz i tuleje.  Po za tym nic złego nie widział 

czyli wychodzi na to,że sie odkręcił i dlatego wypadł :D

Opublikowano
  • Autor

Pytam bo dzwonie do mechanika i mówię mu ze wypadł mi wahacz i tuleja jest na nim a on mi coś o zwrotnicy pierdzieli. Rozumiem że kupić nowy wahacz bo ten ma już luzy delikatne oraz zestaw śrub z nakretkami i wymienić?  Mam dostęp do części i wacham się mordy lemforder a fag? 

Opublikowano

Kolego ze zdjęcia wynika że masz poważny problem. Całe mocowanie masz wyrwane. Ale może się mylę. Niech się inni wypowiedzą. 

Opublikowano
Godzinę temu, Fish1991 napisał:

Całe mocowanie masz wyrwane.

też tak uważam

Opublikowano
  • Autor

rozmawiałem z drugim kolegą z pracy wymieniał dużo kompletów w a4, mówił że na 90% wystarczy kupić nowy wahacz - w piątek laweta do mechanika na podnośniku obejrzymy to coś więcej powiem. dodam dodatkowo(niby dużoosób tak ma) że czasem przy delikatnym hamowaniu było słychać stuknięcie ( szukałem diagnozy nie znalazłem) może ten wahacz albo tuleja jest tego powodem. Na całe szczęscię mam dostęp do taniej zakupionych części. wkładam faga(dawny ruville) jak odezwie się w późniejszym czasie inny wahacz to zmienię cały kpl na lemfordera.