Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Witam czy ktos z was moze mi podpowiedziec bo ciagle mam bład P1128 rzad 1 adaptacja mieszanki (mult) mieszanka za uboga. Przekroczona gorna wartosc graniczna. Statycznie. I podmieniłem przepływke od kolegi u niego jest wszystko ok a u mnie po podmianie blad P1128 zniknął ale pojawił się błąd sądy P0130 rząd 1 sonda 1 elektryczna usterka w obwodzie pradowym niewiarygodny sygnał statycznie, P1114 rzad 1 sonda 2 rezystancja wewnetrzna za duża niewiarygodny sygnał sporadyczna i P0140 rzad1 sonda 2 brak aktywnosci sygnału/komunikacji sporadyczna. Dodam ze sonde 1 mam nową ngk. Po wsadzeniu spowrotem mojej przeplywki błędny sond znikają a pojawia sie spowrotem błąd P1128 z ubogą mieszanką. Już nie wiem za co mam sie zabrac i moze ktos cos podpowie?
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Zacznij od zrobienia logów na swojej przepływce i tej podmienionej, testuj tylko na pb narazie.
Opublikowano 8 Grudnia 20196 l Autor Ok jutro zrobie logi na pb dzieki za podpowiedz dam znac co pokaze