Moskitos Opublikowano 15 Grudnia 2019 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Od jakiegoś czasu towarzyszy mi dziwne niezbyt głośne, ale denerwujący dźwięk - jakby cykanie sekundnika ~ 200 cyknięć na minutę. Dochodzi jakby z przodu, gdzieś z pod szyby albo słupka A, czasem mam wrażenie jakby pochodziło od słupka B. Cykanie jest niezależne od: - biegu - prędkości - włączonego silnika - klimatyzacji Zauważyłem, że cykanie pojawia się gdy na VC albo ekranie centralnym działa nawigacja! Zanika jak na żadnym z ekranów nawigacja nie jest wyświetlana. Co to może być? Czy ktoś z was to reklamował?
marian2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Masz Soundaktor (niem. „Aktywator dźwięku”) to samochodowy system audio używany do symulacji hałasu silnika w kabinie niektórych samochodów Volkswagena. ... Zgłoszono, że odtwarza cyfrowe nagranie hałasu silnika, ale Volkswagen twierdzi, że te raporty są fałszywe i że odtwarza rzeczywisty hałas silnika samochodu. Na mmi w ADS individual masz możliwość wyboru dźwięku dynamic , comfort, auto . kompem możesz to wyciszyć całkowicie.
Saper508 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 mam ten sam problem.W Aso to zrobia?bo mam to samow a4 b9 avant.2019
marian2007 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Podjedz do kogoś z vcp i ogarnie temat , można to wyciszyć ze 100 do 0
Rekomendowane odpowiedzi