Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kodowania lamp z uk na eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .mam problem i chcialem zapytac czy ktos moze wie jak przerobic lampy od audi a4 b8 po lifcie z uk na eu sa to bi xenony led plus skretne ..czy mozna kodowaniem przesunac promien swiatla jak w niektorych mercedesach ?zaznacze ze we wnatrz klapki otwieraja sie magnetycznie dlugie krotkie ,,nie ma mozliwosci przesuniecia strumienia manualnie  np klapka gora dol jak to jest w innych lampach .z gory bardzo dziekuje za pomoc 

Opublikowano

Wymiana przesłony w projektorze na EU. Jest jeszcze coś takiego jak tryb turystyczny, który można aktywować z poziomu menu CAR, ale to rozwiązanie połowiczne bo eliminuje oslepianie, ale zmniejsza zasięg.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.12.2019 o 17:24, Lukasz_N napisał:

Wymiana przesłony w projektorze na EU. Jest jeszcze coś takiego jak tryb turystyczny, który można aktywować z poziomu menu CAR, ale to rozwiązanie połowiczne bo eliminuje oslepianie, ale zmniejsza zasięg.

Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz ...szkoda myslalem ze obejdzie sie samym kodowaniem i zmiana kąta padania światla .a jak ze swiatlami tylnymi .chodzi o to ze chce zarejestrowac auto w pl ..zapewnie musze kupic nowe .czy tez da rady cos wykombinowac ?dziekuje bardzo jeszcze raz za szybki odpis pozdrawiam 

Opublikowano

Tyłu nie musisz ruszać.

Opublikowano

W przednich lampach  zmiana samych soczewek i masz problem z głowy, jeśli chcesz to mam takowe soczewki ,czy tam przesłony jak wolisz a nawet mogę co to ogarnąć jeśli  wysłałbyś mi lampy,,,,,Jak coś to zaraszam priv..

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
W dniu 30.12.2019 o 16:00, Lukasz_N napisał:

Tyłu nie musisz ruszać.

Dziekuje jeszcze raz za pomoc .pozdrawiam oraz wszystkiego dobrego w nowym roku 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 30.12.2019 o 21:11, booolek napisał:

W przednich lampach  zmiana samych soczewek i masz problem z głowy, jeśli chcesz to mam takowe soczewki ,czy tam przesłony jak wolisz a nawet mogę co to ogarnąć jeśli  wysłałbyś mi lampy,,,,,Jak coś to zaraszam priv..

Pozdrawiam

Dziekuje bardzo za odpowiedz i pomoc dam znac jezeli tego jakos nie obejde .bo wiadomo bede kombinowal zeby jak najtansze koszty .jezeli sobie nie poradze odezwe sie do pana pozdrawiam oraz wszystkiego dobrego w nowym roku 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 28.12.2019 o 17:24, Lukasz_N napisał:

W dniu 30.12.2019 o 16:00, Lukasz_N napisał:

Tyłu nie musisz ruszać.

Mam pytanie odniosnie tych przeslonek eu ,wiesz moze gdzie je zakupie ?dzieki pozdr

Opublikowano

Mam coś takiego takiego.

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, booolek napisał:

Mam coś takiego takiego.

Masz te klapki eu do bixenon led plus skretne audi a4 b8 2013 po lifcie ?jak tak to ile za nie ?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Ducati1098r napisał:

Masz te klapki eu do bixenon led plus skretne audi a4 b8 2013 po lifcie ?jak tak to ile za nie ?

Te klapki  sie otwieraja i zamykaja magnetycznie .krotkie dlugie o takie mi  chodzi wersja eu .dzieki pozdr