Darek Mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam. Jestem nowy na forum. Od paru dni mam audi a4 b7 z silnikiem 1.8 t. Zauwazylem ze po odpaleniu silnik pracuje na wyzszych obrotach tak jak powinien ale jak spadna to czuje jakby wibracje . Zuzycie paliwa w miescie wychodzi mi jakies 18 l / 100. Wydaje mi sie ze to troche dziwne. Co sadzicie o takim zachowaniu silnika?
R4xx Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 11 minut temu, Darek Mateusz napisał: Witam. Jestem nowy na forum. Od paru dni mam audi a4 b7 z silnikiem 1.8 t. Zauwazylem ze po odpaleniu silnik pracuje na wyzszych obrotach tak jak powinien ale jak spadna to czuje jakby wibracje . Zuzycie paliwa w miescie wychodzi mi jakies 18 l / 100. Wydaje mi sie ze to troche dziwne. Co sadzicie o takim zachowaniu silnika? Witaj. Sypie jakimiś błędami?
Darek Mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nie sprawdzale. Mam ja od tygodnia.
Darek Mateusz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Sprawdze czy mam jakies bledy i dam znac. Faktycznie od tego powinienem zaczac.
Rekomendowane odpowiedzi