dj1910 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Hejka, w A4 B6 wymieniałem radio niefabryczne stare na radio niefabryczne nowe. Nowe to fajny Soniacz z Bluetkiem i innymi bajerami. Niestety stacje FM "śnieżą" więc pewnie dałem ciała z podłaczeniem. Kostka ISO temat prosty, więc tu jest ok i radio się włącza, wyłącza, gra na blutku, MP3 Aux idealnie. Problem jest na "radiu". Do czego służą osobne względem kostki ISO kable 1. Niebieski 2. Czarny Dołączam do wątku zdjęcia które zrobiłem sobie po wyjęciu starego radia (przed jego odpięciem) Nie rozbierałem tego ponownie, ale z tego co kojarze w nowym radiu nie mam za bardzo gdzie upiąć tych "wolnych" kabli (niebieski i czarny).
dj1910 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Sam se odpowiem Czarny kabel poszedł do kostki ISO i łączy się z niebiesko białym kabelkiem w instalacji radia. Dzięki temu radio wreszcie łapie stacje FM jak należy. Niebieski kabelek od instalacji samochodu pozostał niepodłączony - nie wiem po co on...
Rekomendowane odpowiedzi