Cieslak123 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Czolem, Pacjent Audi A4 B8 2015r 2.0TDI 150KM. Pojawił się czerwony błąd o awarii układu kierowniczego. Wcześniej kilka dni wspomaganie pracowało na 50% (bez wyświetlania błędu). Może macie jakieś sugestie? Niestety nie mam kodu błędów, mechanicy w okolicy nie chcą się podjąć tematu. Ponieważ auto jest zbyt nowe... Przy okazji pytanie, jaki komputer polecali byście do zakupu do odczytywania błędów z mojego audi? Za każda odpowiedz będę wdzięczny. Pozdrawiam!
wrclaguna Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Bez kompa i odczytanie błedow sie nie obejdzie Adres 44 UKLAD KIEROWNICZY Jak czerwony komunikat to niedobrze
Cieslak123 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2020 @wrclaguna Polecisz jakiś komp do odczytywania bledow? Pzdr
Str56 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opublikowano 29 Stycznia 2020 11 godzin temu, wrclaguna napisał: VCDS Kolego, nie wiem jak pisać na priv ? mam prośbę mógłbyś podesłać mi na email instrukcje do a4 b8 do 2012roku? Sorki, że nie ten dział i nie ten temat z ale się uczę. Pozdrawiam [email protected] A jeszcze pytanie jaki kabel obdi program polecacie? Vcds można gdzieś ogarnąć za darmo?
Cieslak123 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Poniżej błędy, dodam że obecnie odpięty jest radar.
Cieslak123 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Ktoś może spotkał się z powyższym błędem? Jakieś wskazówki?
Rekomendowane odpowiedzi