Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 by szymoonk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Listwa to to moze nie jest ale coś podobnego :rotfl:

http://moto.allegro.pl/it...szer_12_mm.html

No można można :wink: gdzieś jest na ten temat dyskusja na forum, ostatnio czytałem, może zaraz znajdę to linka wyślę... :a4fan:

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Światła dzienne LED :decayed:

cbabdd1dff00c36cm.jpg08c18eaac0b00fb4m.jpgd58f7e413f47b42fm.jpg7bf1b70634251ef5m.jpg0c2d1449a0c6dab0m.jpgd9bf6026c22abef6m.jpg909ec34a772506b3m.jpge407456cb44417ffm.jpgb997c2ed498fcb7bm.jpg

[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:04_________________________________________________SYMPHONY II w tunelu przedliftowym :naughty:

0ac8333e737fdb52m.jpg559040cc0b3e8f7fm.jpg559040cc0b3e8f7fm.jpga59d1a30f06c060dm.jpg

Opublikowano

Gdzue dorwales ten pojemnik na napoje?? i dziala ci multifunkcja?

Opublikowano
  • Autor

Pojemnik z allegro, jest on z tunelu poliftowego :decayed: multifunkcja nie działa ponieważ nie idzie dopasować tej kiery do radia z can :kwasny:

Opublikowano

a ja wiem jak zrobic multifunkcje i co jest potrzebne ;p

Opublikowano

Kurde szukam tego pdf bo gdzieś miałem na pewno jest an forum audi4ever czy coś takiego i potrzeba przekaźnika 4B0 907 487A

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Wybierając moją niunie, wiedziałem że ładny z niej golasek :decayed: ale najbardziej boli mnie brak rozkładanej kanapy z tyłu :thumbdown: do przewozu większych przedmiotów.. Wiec kolejnym modem przewidzianym na przyszły tydzień będzie wstawienie dzielonej kanapy :kox:

Dzięki koledze mario-z nabyłem po taniości oparcie kanapy i ku mojemu zaskoczeniu wraz z mocowaniami :naughty:

37bb092f34ef8c18m.jpg0014e71bc28a22e9m.jpgb153051158bbbd02m.jpgf12f19a5c62e9e56m.jpgb3479af65a9a844em.jpg10bf54f5b8ea0e85m.jpgc08bfd727ca86cfem.jpg

Efektem dotychczasowych prac jest wycięcie blachy odgradzającej przestrzeń bagażnika i na obecną chwile włożenie nowego oparcia bez mocowań ale i tak siedzi dość solidnie. Jutro będzie wiercenie i spawanie nowych elementów :naughty:

[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 19:20_________________________________________________Jakoś zapomniałem o tym wątku więc informuje o tym że doszły:

- fotele pół kubły poliftowe podgrzewane i sterownie el. lędźwi, wszystko podłączone i działa :kox:

- lampki dzienne włożone głębiej i podłączone pod przycisk od świateł przeciwmgielnych

- spryskiwacze reflektorów zamontowane ale nie podłączone niestety

Coś tam jeszcze było ale nie pamiętam - niestety kiery multi mimo wysiłku nie udało sie ogarnąć :wallbash: :wallbash:

Jesli ktos ma info jak to zrobić to błagam o kontakt :decayed:

:hi:

Opublikowano

Szymoonk sam rezałeś FIS ?

Opublikowano
  • Autor

tak sam montowałem, sprawa prosta jak ma się licznik i kostki z kawałkiem instalacji :hi:

Opublikowano

też na wiosnę będę musiał o nim pomyśleć, fajna sprawa.

Opublikowano
  • Autor

sprawa świetna ale wczoraj padł mi ABS i na całym wyświetlaczu widnieje duże (!) hehehe :kox:

• 2 lata później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A powiedz mi tą roletę przeciwsłoneczną na tył kupiłeś ori czy zamiennik?