Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nowe lampy tył - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dołączę się do dyskusji bo sam swoje właśnie dziś przerobiłem... :naughty: miałem dectane led... prawie nikomu się w dzień na forum tutaj nie podobały choć w nocy efekt fajny... ze wsadzeniem w nasze lampki diod wcale sprawa nie jest taka ciężka... przynajmniej u mnie nie była :> kupiłem tylko taką żarówkę o rozmiarach nieco większa niż miałem i na niej było... 12 diod :shocked: efekt jest piękny... (zrobiłem tak zarówno światła wsteczne jak i kierunki) zwłaszcza jeżeli teraz lampki jeszcze przyciemniłem tak że nie widać już żadnych odbłyśników i puściłem niemalże w kolor nadwozia :wink4:

w niedzielę niunia będzie miała sesje bo kończę ostatnie mody to będziecie mogli zobaczyć :kox:

Opublikowano

dołączę się do dyskusji bo sam swoje właśnie dziś przerobiłem... :naughty: miałem dectane led... prawie nikomu się w dzień na forum tutaj nie podobały choć w nocy efekt fajny... ze wsadzeniem w nasze lampki diod wcale sprawa nie jest taka ciężka... przynajmniej u mnie nie była :> kupiłem tylko taką żarówkę o rozmiarach nieco większa niż miałem i na niej było... 12 diod :shocked: efekt jest piękny... (zrobiłem tak zarówno światła wsteczne jak i kierunki) zwłaszcza jeżeli teraz lampki jeszcze przyciemniłem tak że nie widać już żadnych odbłyśników i puściłem niemalże w kolor nadwozia :wink4:

w niedzielę niunia będzie miała sesje bo kończę ostatnie mody to będziecie mogli zobaczyć :kox:

pewnie że sprawa nie jest ciężka i to przy żadnych lampkach stosując żarówki diodowe :afro: lecz ja nie mam zamiaru lampek przerabiać na coś takiego bo to raczej można nazwać tylko wymianą :gwizdanie:

Ja mam lampki jeszcze po pierwszym lifcie i je wyrezam na całkowicie diodowe w ten sposób iż będą specjalnie do nich zaprojektowanie płytki prostokątne drukowane żeby weszło jak najwięcej diod i żeby wypełnił całą przestrzeń w kloszu :cool:

Opublikowano

No właśnie o takie cos mi chodzi. Bo wymienić tylko żarówkę zwykłą na LED to żadna filozofia :gwizdanie: Płytki będziesz sam robił i wytrawiał czy kupisz gotowca ?

Opublikowano

wszystko sam bo wtedy jest najlepiej i zawsze można zrobić coś od nowa lub poprawić dla lepszego efektu :tongue4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 13:04_________________________________________________

ciężka nie ciężka ale chęć, patent jest i tylko trzeba graty zebrać a potem już tylko do roboty :tongue4: tylko zastanawiam się nad jednym czy z tych lam da się wymontować ten odbłyśnik?? czy trzeba ją rozkleić lub wyrezać?? :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 15:04_________________________________________________

Na żarówkę 21W dajesz ok. 15R 25W, a na 5W 47R 8-10W. Dajesz równolegle do żarówki.

koledzy jaki macie rezystor zastosowany na te żarówkę 21w?? pytam iż pilnie potrzebuje kupić akurat takiego zbliżonego do tego parametru nie było i nie wiem czy może być mniejszy i czy będzie działało??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak sie zdecydujesz na LEDy i na szybko bedziesz chcial sprzedac te poliftowe to chetnie je odkupie ;)

Opublikowano

A jak sie zdecydujesz na LEDy i na szybko bedziesz chcial sprzedac te poliftowe to chetnie je odkupie ;)

Ok to jak zrobię wrzucie foty i pójdą na handel :tongue4:

Opublikowano

To akurat bylo skierowane do zalozyciela tematu... bo on ma zamiar pozbyc sie poliftowych na rzecz led'ow. A Ty widze odwrotnie... masz ledy i je bedziesz chcial zamienic na polifty i w nich rezac. Ja szukam w dobrych pieniadzach poliftowych lamp, nie led'ow. Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
http://www.venom24.pl/audi-9501-p-17746.html znalazłem takie coś :cool1: kto sie odważy kupić i opisać jak świecą :hi: ??