Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jakie turbo???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, turbo mam do regeneracja, pytanie czy dawać oryginalny wsad czy może coś innego? Silnik BFB w serii, jak ogarnę turbo to chce delikatny sofcik na 190-200km, czy jest sens kombinować z hybrydami czy robić serię?

Opublikowano

To zależy czego chcesz. Hybryda ok. 1900, ale do tego wtryski ok 200 z saaba drugi fmic np. z B5 za ok. 200, program i tanim kosztem masz o km. 250 kuni. Zapewne będzie też trzeba poprawić lpg jeśli masz, bo pewnie nie wyrobi. Policz sobie i zdecyduj. Dałem Ci tani i sposób na zrobienie mocy. U mnie już tak ładnych parę tysi zrobione bez problemów. To zestaw do normalnej jazdy, bo zaraz ktoś Ci powie wrzucaj fmic ?

Opublikowano

No właśnie o to chodzi że nie chce za dużo modzić, bo Chodzi mi o delikatny sofcik do 200km więc chyba nie potrzeba zmieniać wtrysków ani kombinować z IC?

Opublikowano

Też tak mówiłem ??

Opublikowano

Na 200 starczy Ci twoja po regeneracji i wtryski z bexa. Choć żal nie zrobić z niej przy okazji choć k03s

Opublikowano

No niby tak ale nie dość że to ośka to jeszcze docelowo dla żony...200 to o jakieś 100 zapasu jak dla niej ? a dla mnie jednak trochę za mała ?‍♂️?

Opublikowano

Ale mowa o tym Multitronicu co masz w profilu? Bo jak tak to @grubcio1980 trochę poszalał z propozycją  na 250KM :D

Opublikowano

Tak tak multikulti ? kolejny powód delikatnego softu

Opublikowano

A tak z ciekawości, orientuje sie ktoś jaki  maksymalny moment ogarnie Multi?

Opublikowano

Używam mobilnej wersji, gdzie nie widać profilu ?