motyl Opublikowano 25 Marca 2007 Opublikowano 25 Marca 2007 Panowie mam 2 pytanka. Od niedawna jestem posiadaczem AUDI A4 combi rocznik 97. z motorem 1800 cm3 na sekwencyjnym gazie. Mam w nim radio BETA a chciałbym go wymienić na CONCERT czy mogę mieć z tym jakiś problem?? I jeżeli ktoś zna to bardzo bym prosił o podanie parametrów radia BETA i CONCERT bo chciałbym je sobie porównać. I pytanko nr. 2 czy jest możliwość podpięcia wzmacniacza do oryginalnego radia (CONCERTA) ?? i jeśli jest taka opcja to jak to zrobić?? [ Komentarz dodany przez: szogun0: 26-03-2007, 08:33 ] Przywitaj się w dziale Newbie i stosuj do zasad nazewnictwa tematów. [szogun0]
mrog Opublikowano 26 Marca 2007 Opublikowano 26 Marca 2007 http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5875
motyl Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Opublikowano 31 Marca 2007 Panowie pomoże mi ktoś w tej kwestji czy nie??
jay_zzA4 Opublikowano 31 Marca 2007 Opublikowano 31 Marca 2007 To bylo nie raz walkowane, poszukaj na forum. Ja widze juz chyba 3 albo 4 temat podobnej tresci. Nikt tutaj Ci nie odpowiada, bo ilez razy mozna pisac o tym samym.
Rekomendowane odpowiedzi