grzegorz-silver Opublikowano 26 Marca 2020 Opublikowano 26 Marca 2020 Witam, jeżeli wybrałem zły dział proszę o przeniesienie do innego. Tak jak w temacie, poszukuję schematów do elektryki w samochodzie A4 B7 Cabrio z silnikiem 1.8T w automacie 2006 r. Przeszukałem już dosłownie wszystko i nic nie mogę znaleźć, napotkał może takie schematy i chciałby się podzielić? Za wszystkie informacje z góry dziękuję.
Fazii Opublikowano 26 Marca 2020 Opublikowano 26 Marca 2020 Co dokładnie potrzebujesz? Schemat wiązki ecu?
grzegorz-silver Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Opublikowano 26 Marca 2020 2 godziny temu, Fazii napisał: Co dokładnie potrzebujesz? Schemat wiązki ecu? Potrzebuję wręcz schemat całego samochodu, niestety jest to przeróbka z anglika i auto ma niekompletne wiązki.
Fazii Opublikowano 26 Marca 2020 Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Zainstaluj sobie Elsawin będzie najszybciej Schematy audi są podzielone kategoriami więc za dużo zabawy żebym tu wrzucał Edytowane 26 Marca 2020 przez Fazii
grzegorz-silver Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 10 godzin temu, Fazii napisał: Zainstaluj sobie Elsawin będzie najszybciej Schematy audi są podzielone kategoriami więc za dużo zabawy żebym tu wrzucał A można liczyć na schemat do ECU? Właśnie szukam tej Elsy i nie wiem czy nie lepiej będzie nawet gdzieś kupić.
grzegorz-silver Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 Bardzo dziękuję, mam jeszcze pytanie, aby uruchomić silnik których schematów jeszcze potrzebuję? Nigdy wcześniej nie miałem styczności z Audi. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Fazii Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 To co wysłałem powinno starczyc. Jest opisana cała wiązka ecu
grzegorz-silver Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 A ewentualne immo , zaznaczam że nie mam wiązki wnętrza.
Rekomendowane odpowiedzi