Jump to content
IGNORED

Dokladka Przedniego Zderzaka

Recommended Posts

Posted

Witam, Chciałbym się zapytać czy ta oto dokładka ładnie spasuje pod  a4b6 z innercoolerem Fmic, oraz Jego orurowaniem? Dokładka W linku :

Audi-A4-B6-PRZEDNIA-DOKLADKA-ZDERZAKA
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 330 zł - Audi A4 B6 PRZEDNIA DOKŁADKA ZDERZAKA (7669863071)...

Posted

Na fotach z linku masz odpowiedż , więc nie bedzie problemu . Tym bardziej ,że jest montowana do ori góry zderzaka , Dokładka jest niższa od sline więc miejsca jest więcej.  :guma:

Posted

Czyli byś zamawiał? 

Posted
37 minut temu, Patryk0012 napisał:

Czyli byś zamawiał? 

Nie widzę przeciwskazań , jest tylko jedna linia łączenia z ori górną częścią zderzaka więc nie bedzie problemu ze spasowaniem.  Zadzwoń do producenta i zapytaj o wszystko.

Posted

W b6 belka jest problemem montażu fmic ,którą w większosci przypadkow trzeba przycinać ,a nie dokładka

Posted
3 minuty temu, greg2505 napisał:

W b6 belka jest problemem montażu fmic ,którą w większosci przypadkow trzeba przycinać ,a nie dokładka

Tylko, że fmic mam już zamontowany z całym dolotem, i chodzi mi o to czy ta dokładka spasuje pod ten fmic i rury :D

Posted
3 minuty temu, Patryk0012 napisał:

Tylko, że fmic mam już zamontowany z całym dolotem, i chodzi mi o to czy ta dokładka spasuje pod ten fmic i rury :D

Przecież masz na focie z ogłoszenia fmica / jak już pisałem/  , jak chcesz się upewnić to zadzwoń do sprzedawcy. Skoro wlazł tam to i w Twój wejdzie , chyba że Twój kaloryfer jest większy od tego tam .

Teraz jaki zderzak masz ?

Posted
16 minut temu, dekiel 13 napisał:

Przecież masz na focie z ogłoszenia fmica / jak już pisałem/  , jak chcesz się upewnić to zadzwoń do sprzedawcy. Skoro wlazł tam to i w Twój wejdzie , chyba że Twój kaloryfer jest większy od tego tam .

Teraz jaki zderzak masz ?

Taki 

IMG_20200329_204402.jpg

Posted

Dokładka dolna jest dość płaska u Ciebie  w tym sensie , że gril nie wchodzi zbyt głęboko. Zmierz odległość od grilla do fmica po jego bokach. Konkretnie ile jest pomiędzy fmicem a wewnętrzną stroną grila / dolnej kratki/ i ewenualnie od frontu.

Zauważ ,że dokładka jest bez siatki więc musisz sam ją spasować. Jeśli nawet dokładka  będzie dotykać do orurowania po bokach możesz delikatnie podjechać  DREMELEM i spasować siatkę. Myślę ,że jest to do ogarnięcia .

Posted (edited)

Jeśli chcesz kupić dokładkę z aukcji pamiętaj że nie będzie tak spasowana jak na fotkach ,za tą kasę wolałbym s-line kupić ,a nie bawić się w laminaty,chyba że kupisz ori ABT bo tej firmy jest ta podróbka z aukcji

Edited by greg2505