MatUSh Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Witajcie, mam uszkodzony silniczek od prędkościomierza w liczniku VD0 o nr 8D0919033C audi a4 b5 1.8 adr 1995 rok . Czy jeżeli kupię taki sam licznik czy podejdzie p&p ? Z tego co czytałem immo mam poza licznikiem w tym roczniku. czy w tych licznikach przebieg jest zapisany w pamięci licznika ? Czy w kompie auta ? Boje się ze będę miał rozbieżności na przeglądzie ....
Fazii Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Możesz kupić nawet z diesla i przełożyć silniczek. Nie ma to znaczenia. Byle by był przedliftowy vdo. Przebieg jest w pamięci licznika
MatUSh Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 11 godzin temu, Fazii napisał: Możesz kupić nawet z diesla i przełożyć silniczek. Nie ma to znaczenia. Byle by był przedliftowy vdo. Przebieg jest w pamięci licznika Dzięki Jest jakieś fotostory odnośnie jak wymienić ten silniczek ?
Fazii Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Filozofii nie ma Kup zegary, rozbierz i będziesz widział co i jak
MatUSh Posted March 31, 2020 Author Posted March 31, 2020 7 minut temu, Fazii napisał: Filozofii nie ma Kup zegary, rozbierz i będziesz widział co i jak Mam silniczek kupiony ? tylko zastanawiam się jak zdjąć wskazówki żeby nie uszkodzić
Recommended Posts