Marcino01 Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 (edited) Witam wszystkich! Mam mały problem. Na internecie nie mogę znaleźć. Parę dni temu wyciągnąłem klimatronik, przycisk awaryjnych, ESP, szufladkę i szufladkę z uchwytami na kubki żeby je zregenerować. Po regeneracji zamontowałem, sprawdzałem czy wszystko działa po podłączeniu i było bezproblemowo. Parę dni później auto nie chciało odpalić bo aku był padnięty. Odpaliłem na kablach, kontrolka od ESP się paliła i nie mogłem jej wyłączyć az po jakimś czasie zgasła sama. I do tego w fotelu kierowcy po odpaleniu auta samoczynnie włącza się podgrzewanie (w fotelu pasażera podgrzewanie normalnie działa i steruję normalnie z klimatronika) , a wyłącza się gdy gaszę auto. Edited April 7, 2020 by Marcino01
Lukasz_mk2 Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 paląca się kontrolka ESP po zaniku prądu (rozładowaniu akumulatora) to norma - jak zgasła sama to jest OK Co do grzania fotela to pewnie źle założyłeś potencjometr od grzania fotela musisz jeszcze raz rozebrać klimatronika i ustawić potencjometr w odpowiedniej pozycji
Marcino01 Posted April 8, 2020 Author Posted April 8, 2020 5 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał: paląca się kontrolka ESP po zaniku prądu (rozładowaniu akumulatora) to norma - jak zgasła sama to jest OK Co do grzania fotela to pewnie źle założyłeś potencjometr od grzania fotela musisz jeszcze raz rozebrać klimatronika i ustawić potencjometr w odpowiedniej pozycji Właśnie tak myślałem że zostało to zle założone. Rozkręcałem to wcześniej i niedługo idę sprawdzić. Dzięki :)
Recommended Posts