Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam wszystkich!
Mam mały problem. Na internecie nie mogę znaleźć. 

Parę dni temu wyciągnąłem klimatronik, przycisk awaryjnych, ESP, szufladkę i szufladkę z uchwytami na kubki żeby je zregenerować. 

Po regeneracji zamontowałem, sprawdzałem czy wszystko działa po podłączeniu i było bezproblemowo.
Parę dni później auto nie chciało odpalić bo aku był padnięty.

Odpaliłem na kablach, kontrolka od ESP się paliła i nie mogłem jej wyłączyć az po jakimś czasie zgasła sama.
I do tego w fotelu kierowcy po odpaleniu auta samoczynnie włącza się podgrzewanie (w fotelu pasażera podgrzewanie normalnie działa i steruję normalnie z klimatronika) , a wyłącza się gdy gaszę auto.

Edited by Marcino01
Posted

paląca się kontrolka ESP po zaniku prądu (rozładowaniu akumulatora) to norma - jak zgasła sama to jest OK

Co do grzania fotela to pewnie źle założyłeś potencjometr od grzania fotela musisz jeszcze raz rozebrać klimatronika i ustawić potencjometr w odpowiedniej pozycji

Posted
5 godzin temu, Lukasz_mk2 napisał:

paląca się kontrolka ESP po zaniku prądu (rozładowaniu akumulatora) to norma - jak zgasła sama to jest OK

Co do grzania fotela to pewnie źle założyłeś potencjometr od grzania fotela musisz jeszcze raz rozebrać klimatronika i ustawić potencjometr w odpowiedniej pozycji

Właśnie tak myślałem że zostało to zle założone. Rozkręcałem to wcześniej i niedługo idę sprawdzić.

Dzięki :)