Biggi Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Witajcie. W związku z tym, że auto pojechało do blacharza i lakiernika, nie mam auta pod ręką. Dostałem info że listwa dolna lewy przód jest do wymiany (nie uratujemy) bo pordzewiała blacha w środku (widać na foto). Ok, znalazłem numer części (8E0853959C 7DL) i zamówiłem. Ale tak zacząłem patrzeć na zdjęcie i już sam nie wiem czy ja mam listwy s-line czy jakieś inne? Chwilowo nie mam numeru mojej listwy. Tak byłbym pewny. Wypowie się może ktoś mądrzejszy ode mnie? Będę wdzięczny. Edytowane 14 Maja 2020 przez Biggi
Biggi Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 @Partarjan bardzo Ci dziękuję. Czyli to co zamówiłem powinno być ok
Partarjan Opublikowano 15 Maja 2020 Opublikowano 15 Maja 2020 @Biggi pochwal się efektem po zabiegach u lakiernika jak poskłada auto
Biggi Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 @Partarjan spoczko, jak tylko odbiorę to może w końcu temat założe z moim autem. Albo tu wrzucę kilka fotek
Biggi Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Kilka fotek ? Jeszcze stare blachy ? Niedługo przerejestrowanie.
Rekomendowane odpowiedzi