Arkadiusz97 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam, kilka dni temu zauważyłem że prawe koło od pasażera w a4 b5 jest bardziej schowane do środka niz lewe, jaka może być tego przyczyna?
Pomocny Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 (edytowane) A może bity był w bok, i teraz nie trzyma wymiaru, wątpię żeby było coś innego, jeszcze druga możliwość to że pół oś jest made in prc, może być krótsza, dlatego po złożeniu wciąga koło głębiej, a najlepiej to trzeba wjechać do kanału i patrzeć czy nie jest nic pogięte, i czy podłoga jest w całości, sprawne oko wszystko dojrzy Edytowane 9 Czerwca 2020 przez Pomocny
Arkadiusz97 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 Właśnie ze prany nie byl, robiłem nie dawno zbierznosc wszytko dobrze, auto jedzie prosto nie robi 4 śladów, ale jeśli jeśli chodzi o poloske to jest to możliwe bo była zmieniana i mozliwe że jest krótsza. Słyszałem że sanie mogą być przesunięte za bardzo w lewo ale sanie mają swoje otwory, słyszałem też że były podobno 2 radzaje wąchacz i mozliwe że są krótsze
Arkadiusz97 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2020 Przyczyną już znana inna jest zwrotnica na jednej są nr 972 a na drugiej 973
Rekomendowane odpowiedzi