luksorrr Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Witam, Czy jest jakas roznica w materiale boczków drzwi typu (sline speed) pomiedzy audi b6 b7 ? Chodzi mi o ta specyficzna strukture (takiej jakby kratki) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombelm7 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Raczej nie bedzie różnicy gdyż użyte materiały na potrzeby wnętrza były zarówno tu jak i tu w dużej mierze identyczne. Sam szukam teraz foteli do b7 ale nie od b6 tylko takich jak wychodzily w b7 w s-line i materialy z ktorych sa wykonane sa te same bo ogladam tez b6 ktore sa podawane jako b7... Lecz np nie wiem czy byly fabrycznie wykonane auta z np skórą na fotelach a boczkami w materiale... poza pół skórami gdzie boczki tworzyła alcantara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksorrr Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 U Ciebie to kolajny przypadek do rozpatrzenia. Ja mam boczki i fotele w takim materiale jak na zdjeciu wyzej, przy czym fotele i kanapa to polskory (czyli siedzisko jest z materialu a boki skora) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi