Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Projekt: "A1, marzenie dla żony" :P :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

chciałbym Was zainspirować do zabawy przy modelu Audi A1. Sam zakupiłem parę lat temu czerwoną sztukę z 2014r 1.6TDI 90KM 230Nm.

Zabawę zacząłem od oklejenia dachu na czarno i przyciemnienia szyb. Następnie przyciemniłem tylne lampy, wymieniłem żarówki dzienne na białe. Oddałem do lakierowania przedni grill i atrapy. Podniosłem moc w VTG do 136KM 326,5Nm, co przełożyło się na zrobienie 100km/h z 11,4s na 7,8s. Wstawiłem 17 calowe czarne felgi na lato, a zimowe 15stki pomalowałem na satynową czerń. Żona zadowolona. A ja myślę nad kolejnym projektem :)

Z kosmetyki pomalowałem jeszcze tylny znaczek na czarno na prośbę żony i słusznie. Wstawiłem 4 listwy progowe oryginalne s-line.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

Edytowane przez menEL86

Opublikowano

A1 fajne auto i do tego dobrze się prowadzi. Z silnikiem 1.6 jest kocur :) 

Czarne dodatki idealnie pasują. Do tego jeszcze wrzuciłbym lusterka i tylny znaczek w czarnym kolorze ;) A widze, ze już malowałem znaczek ale brak fotki ? 

jeszcze jakieś plany ? 

Opublikowano

A1 mega autko dla Kobiety,wrzuciłbym lampy led przód tył,lotke jakaś agresywniejsza z competition czy tam s1 :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziękuję bardzo za komentarze i opinie. HEHE widać kto tym autem jeździ. Mam zdjęcia tylko z garażu :D:P Muszę żonie podebrać i w końcu pyknąć jakąś ładną fote. Nad lotką z S1 się cały czas zastanawiam. Ja widzę różnicę, ale każdy mi wmawia, że "detal" :) Tak, znaczek tył pomalowany. Co do lamp, to strasznie choruję na LED. Niestety wymiana zderzaka przedniego i instalacja spryskiwaczy lamp do Xenon mnie przeraża. Plany... wymiana tylnego zderzaka i dyfuzora z S1. Lusterek celowo nie robiłem na czarno. Oglądałem sztukę z czarnymi i czerwonymi. Czarne się gubią na szybach i auto robi się wąskie. Chromowe z S1 za to do niczego nie pasują.

• 2 lata później...
Opublikowano

wyszło super. piękne zgrabne autko