Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z AIRBAG po wyładowaniu akumulatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie pojawił się nowy problem z autem. Wyczerpał się akumulator i zakręciłem rozrusznikiem. Efekt dokładnie co 10 min świeci kontrolka AIRBAGu. Wystarczy wyłączyć zapłon i znowu włączyć i już nie świeci na 10 min. Byłem u największych magików robili z kompem co mogli, stałem przy nich 5 godzin. I dalej nic. Jestem załamany tymi Audicami.[br]Dopisany: 30 Marzec 2009, 23:00_________________________________________________czy może mi ktoś pomóc lub chociaż podpowiedzieć?

Opublikowano

ale masz Wojtek pecha z tym autem , kurde aż mi żal Ciebie ,tyle kasy i non stop coś.

Opublikowano
  • Autor

w bmw jest wszystko proste, a Tu ... masakra. Poprostu przekręcilem zaplon na wyładowanym aku , i juz następny problem..[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 15:27_________________________________________________ku..a mać!!!!!! to masakra jakaś.

Opublikowano

Fajnie że podałeś co wywala SRS.

Opublikowano

co pokazuje Vag ... ?

Opublikowano
  • Autor

błędy opisze mniej więcej

Wywala że :

1.W sterowniku poduszki jest nieprawidłowy nr nadwozia

2.brak komunikacji ze sterownikiem immobilajzera, sporadycznie

komunikaty te pojawiają się razem, za każdym razem po skasowaniu błędów.[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:13_________________________________________________dodam że dopasowanie nic nie zmienia.

Acha i dzięki za wypowiedzi ;)

Opublikowano

Jak nikt tam nie da rady to trzeba bliżej stolicy z tym. A wsadzany był inny sterownik AIRBAG?

Opublikowano
  • Autor

nic nie było wsadzane, chcę uniknąć rozbebeszania tunelu środkowego i deski, bo podobno tam się znajduje :(

[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________Może jeszcze ktoś coś wymyśli bo jestem w kropce.

Opublikowano

nic nie było wsadzane, chcę uniknąć rozbebeszania tunelu środkowego i deski, bo podobno tam się znajduje :(

[br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 22:33_________________________________________________Może jeszcze ktoś coś wymyśli bo jestem w kropce.

pogadaj z szogun0, może zaglądnie ci VAGiem na niedzielnym spocie. Tylko i Ty i On musielibyście zasilić niedzielnego spota swoją obecnością :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za info. Napisałem do Niego. Zobaczymy.