szymekss19 Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 (edytowane) Cześć mam dylemat, ponieważ moje b7 2.0tdi 140km bpw, nierówno chodzi na wolnych obrotach szczególnie jak dobrze się rozgrzeje , trzęsie całą budą, u dwoch mechanikow pokazało 3 wtrysk na czerwono więc dałem go do sprawdzenia i jest dobry, nie wiem co teraz zrobić, facet od wtryskow poleca wymienić wiazke z przewodami ale to jest 5stowek i czy będzie po tym wszytko działać? Moja wiazka nie wyglada źle, gdzie mam szukać? Dodam że czuć spalinami w momencie kiedy najbardziej tłucze. Pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2020 przez szymekss19
ecobuda Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 Proponuję najpierw podoginać konektory na wiązce i pomierzyć wiązke. Jak gdzieś uwalona to wtedy dopiero wymieniać. 1
szymekss19 Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Opublikowano 29 Lipca 2020 Masz rację sprawdzilem wiazke i jest ok, możliwe że wiazka do komputera będzie walnięta, przy samym komputerze też widzę jakieś fachowe izolacje..
Rekomendowane odpowiedzi