Kamil. Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Cześć, znalazłem ostatnio takie urządzenie: Carlinkit Apple CarPlay Wireless Activator for Audi Porsche WV Volvo Auto Connect Wireless Adapte Carplay Auto|TV Receiver for Car| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com W skrócie jak już ma się ACP to za jego pomocą robi połączenie bezprzewodowe. Ktoś z Was ma może coś podobnego?
binkz Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Hej, mam CPLAY2air (CPLAY2air.com). Działa petarda, telefon podłącza się różnie, od kilku sekund do ok 30. Raz mi się zdażyło, że sam musiałem podłączyć się w telefonie za pomocą bluetooth. Rozmowy, mapy google, spotify, yanosik, wszystko bez problemu bangla. Po miesiącu użytkowania - polecam. PS. ważne aby zaktualizować firmware w adapterze, ja dostałem jakiś ze starą wersją i czasami audio mi rwało i słyszałem dziwne szumy. Dokonałem aktualizacji i zero problemów. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez binkz
Kamil. Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzięki @binkz! W takim razie wchodzę w to! Gdzie kupowałeś? Na stronie bezpośrednio, Allegro czy Aliexpress?
Rekomendowane odpowiedzi