kris_91 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Cześć po zmianie modułu ABS w A5 2013 FL na 1AT mam taki błąd w ABS: po zmianie sterownika podłączyłem vcds przepisałem kod ze swojej starej pompy do tej której założyłem kodowanie przyjęte kontrolki wszystkie pogasły Problem został tylko w jednym hamulec ręczny postojowy świeci jest błąd którego nie można wykasować gdy zaciągnę hamulec ręczny na desce pisze mi Uwaga przechylenie samochodu zbyt duże zapnę pasy i chce ruszyć hamulec nie puszcza muszę wcisnąć pedał hamulca i wtedy guzik i mogę jechać hamulec puści po ponownym zaciągnięciu hamulca kontrolka na desce przekreślona z hamulcem świeci a przy biegach kontrolka od zaciągniętego hamulca miga.
shaqal Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Zgodnie z opisiem błędu - wykonaj adaptacje G419.
kris_91 Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 9 godzin temu, shaqal napisał: Zgodnie z opisiem błędu - wykonaj adaptacje G419. Tyle to wiem. Powiedz tylko gdzie to zrobic w vcds w polifcie to stawiam flache.
Rekomendowane odpowiedzi