opti1645 Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam. Zwracam się do was z prośbą, chcę sparować telefon Xiaomi Note 8 pro z radiem BNS 5. 0. Audi a4b7(wczesniej było spakowane z Huawei i odrazu się połączył).Teraz przy zmianie telefonu chciałem się połączyć się przez bluetooth lecz telefon nie wykrywa radia. Jakieś podpowiedzi i sugestie mile widziane
pila24 Opublikowano 29 Listopada 2020 Opublikowano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, opti1645 napisał: Witam. Zwracam się do was z prośbą, chcę sparować telefon Xiaomi Note 8 pro z radiem BNS 5. 0. Audi a4b7(wczesniej było spakowane z Huawei i odrazu się połączył).Teraz przy zmianie telefonu chciałem się połączyć się przez bluetooth lecz telefon nie wykrywa radia. Jakieś podpowiedzi i sugestie mile widziane Telefonu nie paruje się z radiem tylko z modułem bt. Faktem jest iż te moduły mają swoje lata i nie ma 100% kompatybilności ze wszystkimi telefonami na rynku. Chińskie telefony często mają z tym problemy. Rozważ wymianę modułu bt na nowszy (S,AA lub 8P1).
opti1645 Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Opublikowano 29 Listopada 2020 Problem rozwiązany. Wystarczyło wejść w opcję radia w ustawienia bluetooth i zrobić mały reset. I wszystko już gra. Telefon znalazł już po bluetooth łączenie i wszystko śmiga. Dziękuję i pozdrawiam Tematy uważam za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi