Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oswietlenie bagaznika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakie wejscia żarówek są w bagazniku i podświetlenie rejestracji ? Ponieważ chciałem wymienić na ledowe

Audi A4 B6 2004 sedan

Opublikowano

jak chcesz zakładać ledy to radził bym założyć tylko oryginał, bo z innymi będą same problemy. 

Masz u siebie kontrole spalonych żarówek?? Jeśli tak to z ledami może być problem.

Opublikowano
  • Autor

wlasnie niewiem czy jest u mnie canbus

Opublikowano
  • Autor

a jesli nie ma can bus u mnie a kupie takiego leda z canbus to bedzie to normalnie dzialać pod rejestracja?

Opublikowano
  • Autor

dodam że nie mam pełnego fisa,mam tylko temperature i ile przejade na paliwie

Opublikowano

Radził bym jednak kupić oryginalne podświetlenie rejestracji, te zamienniki często się psują - po pewnym czasie będą migać jak stroboskop, aż w końcu padną. Dodatkowo strasznie się grzeją. Ja u siebie mam oryginał i działa już ponad 2 lata i wszystko jest ok (mam kontrole żarówek i nie wyskakuje żaden błąd na FIS'ie).

Tu masz moją propozycję:

ALLEGRO.PL

Kup teraz z Krosno - ORYGINALNE LAMPKI LED TABLICY AUDI A3 A4 A6 Q7 A8, na Allegro.pl, za 169 zł w kategorii {Części samochodowe} - {Oświetlenie}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...

Jest to moja pierwsza lepsza propozycja z allegro, więc warto poszukać i może uda Ci się znaleźć coś trochę taniej.

Opublikowano
  • Autor

troche drogo,a jesli nie mam tego can bus to moge kupić z can bus tego leda?i powinna dzialac normalnie?

Opublikowano
W dniu 22.12.2020 o 22:41, Adrian1800 napisał:

troche drogo,a jesli nie mam tego can bus to moge kupić z can bus tego leda?i powinna dzialac normalnie?

możesz spróbować, ale z tego co można poczytać na forum to te wszystkie wynalazki różnie działają, czasem się ostro grzeją - na forum chyba użytkownik @tomik sprzedaje jakieś moduły led, które się sprawdzają, ale też nie kosztują 10zł/szt tylko więcej