Zoltex Opublikowano 3 Stycznia 2021 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam, Niedawno nabyłem A4(b8) z nawigacja MMI i mam pewien problem . często gubi fale radiowe Fm( wykonałem reset radia do ustawień fabrycznych ale nic to nie dało ). używam xiaomi trasmitera i również słychać zagłuszenia. Najpierw myślałem że to wina głosników , ale potem zauważyłem że czesto gubi radio i przez to traci na jakości . Ktoś ma porady od czego zacząć ? albo ktoś w okolicy Wrocławia kto może pomóc ?
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Jakie to auto ? ktory rok ? jakie MMI ? Komp był podpinany ?
Zoltex Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 godziny temu, wrclaguna napisał: Jakie to auto ? ktory rok ? jakie MMI ? Komp był podpinany ? A4 b8 , 08 rok 3.0tdi CCWA. 3g radio , tak w kompie nic nie pokazuje , ale gubi radio zasięg ( transmiter FM też traci na jakości ). Pierwsze podejrzenie to wzmacniacz antenowy ale pytam mądrzejszych głów
Zoltex Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2021 Kolory wyświetlacz z na i, jutro cyknę fotkę to podeślę bo może zle mówię
Zoltex Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zdjęcia radia, sorry ze po takim czasie ale czas uciekł
Rekomendowane odpowiedzi