Homiczek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Witam od 2 dni mruga mi tylne światło pozycyjne. Częstotliwość to 1s świeci, potem 1s nie świeci, 1s świeci itd. Żarówka zamieniona na nową i to samo mam spaloną postojówkę też lewą z przodu - później spróbuje ją wymienić i zobaczę co się stanie, czy przypadkiem ona nie zakłóca tyłu mam błąd 01494 i 00984, ale tylnią żarówkę podmieniałem i było to samo. Odpiąłem dzisiaj włącznik świateł i po włączeniu zapłonu światłą się włączyły i dalej mruga. Wczoraj odpaliłem światło z coming leaving home i nie mrugało! A postojówki z włącznika kierunkowskazu ( ta opcja że się zostawia auto na poboczu i zapala jedną stronę pozycyjnych) i tutaj mrugało :/ I nie wiem czy MCE nie szwankuje hmm ? albo woda się dostała do lampy ? Jak macie jakieś pomysły to piszcie Bo jak to MCE, to będę zamawiał, ale najpierw wieczorem może spróbuje wszystkie żarówki dać dobre
Lukasz_mk2 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 MCE łatwo wykluczysz podłączając żarówkę bądź próbnik pod odpowiednie wyjście światła postojowego bezpośrednio z MCE. Tu masz rozpiskę pinów MCE:
Homiczek Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2021 dzięki ale problem się sam rozwiązał wymieniłem spaloną postojówkę z przodu i tył zaczął działać jak trzeba :))) dziwne to co się stało ale już jest ok
Rekomendowane odpowiedzi