Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Auto otwiera się innymi kluczykami do Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jak w temacie. Mam 3 znajomych mających Audiówki i bez najmniejszego problemu mogą otworzyć drzwi od strony kierowcy. Drzwi od strony pasażera nie są tak wyrobione i już się nie otwierają. Są jakieś sposoby na załatwienie tego problemu ?

Opublikowano

zabrać kolegom kluczyki

Opublikowano
:decayed: innej opcji chyba nie ma
Opublikowano

moim kluczykiem moge odpalić auto kumpla :naughty: stacyjkę ma tak mocno wyrobioną ze prawie kazdy klucz podchodzi ,lecz za nic sie nie da otworzyć drzwi .Zdemontuj wkładke i lec do jakiegoś speca co zajmuje sie dorabianiem ,naprawą kluczy tam powinien Ci to zrobić :wink4:

Opublikowano

Mam 3 znajomych mających Audiówki i bez najmniejszego problemu mogą otworzyć drzwi od strony kierowcy

ale w swoich samochodach ?

Opublikowano
  • Autor

:blink:

a tak serio ?. Da się zrobić ten zamek aby pasował tylko pod mój kluczyk ?[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:24_________________________________________________

ale w swoich samochodach ?

Niestety w moim samochodzie da się otworzyć drzwi kluczami od innego audi.

Opublikowano

a tak serio ?. Da się zrobić ten zamek aby pasował tylko pod mój kluczyk ?

podjedz to goscia co zajmuje sie dorabianiem kluczy i wkładki moze tak Ci przrobić ze tylko twój bedzie pasowac [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________poszukaj w swoim miescie podobnego zakładu http://www.moto-market.pl/ban-ber/ :good: parę zł zapłacisz i problem bedziesz miał z głowy :good:
Opublikowano
  • Autor

Zastanawiam się nad jakimś zapchaniem zamka. Samochód będę otwierał z pilota a w razie czego zawsze zostaną drzwi od strony pasażera :)

Opublikowano

nie wiem czy to dobry pomysł :gwizdanie:

Opublikowano

zostaw zamek wyciągnij samą wkładke wtedy z centralnego działa a kluczyka w co włożyć nie ma

Opublikowano

rafal_1281 trzeba było sprawdzić czy twój w ich też chodzi :decayed: wrazie czego miałbyś 3 samochody w zależności od humoru :polew::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Odpalić nie odpalą mi samochodu tylko otworzą. Jednak ja wolę mieć pewność, że w czasie trwania zajęć w szkole nikt nie wsiądzie mi do samochodu i nie wyjmie radia CB lub coś innego. Na allegro szukam jednak nic sensownego nie widzę.

Opublikowano

zostaw zamek wyciągnij samą wkładke wtedy z centralnego działa a kluczyka w co włożyć nie ma

hmm... zaintrygowałeś mnie tym pomysłem :naughty:

jutro szykuje się w takim razie kolejne rezanie... pozostanie wtedy wybicie szybki lub łom :polew: