Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jak sprawdzić, czy przebieg byl cofany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym zapytac czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia czy przebieg jest oryginalny (A4 1.9 TDI 110PS 1997r), jest to moze jakos zakodowane w kluczyku, komputerze czy gdzies jeszcze??

Opublikowano

w centralnym kompie audi w ASO (jezeli byl serwisowany na terenie UE)

Opublikowano
chcialbym zapytac czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia czy przebieg jest oryginalny (A4 1.9 TDI 110PS 1997r), jest to moze jakos zakodowane w kluczyku, komputerze czy gdzies jeszcze??

-> http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=2329&highlight=przebieg

Opublikowano
w centralnym kompie audi w ASO (jezeli byl serwisowany na terenie UE)

Z tego co wiem to dotyczy tylko aut po 2000 roku czyba że się myle.

Opublikowano

Przebieg powinien być w kompie. Ja sprawdzłąem swojego (99r) i była historia samochodu.

Opublikowano
  • Autor

no ale mi chodzi o auto z 97r. jest na to jakis sposob??

Opublikowano
no ale mi chodzi o auto z 97r. jest na to jakis sposob??

jedz do ASO :D na 99% (za free) Ci dadza wydruki z przegladow

Opublikowano
jedz do ASO na 99% (za free) Ci dadza wydruki z przegladow

oczywiscie pod warunkiem ze auto widziało serwis :mrgreen:

Opublikowano

nietylko

serwisowane w ASO na terenie UE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Staruszkowaty ten post ale nie bede zakładał nowego.

I tak: byłem w serwisie vw(po jakies duperele) i naszlo mnie ,żeby sprawdzic w kompie typ za free sprawdził i zdziwko!!! zero histori pojazdu! wszystkie dane o aucie były, wyposażenie , kolor i wszystkie pierduły ale brak histori przeglądów!!! mam książeke serwisową, faktóre zakupu w vw-audi (i kupe innych papierów), wiem ,że ksiażka może byc lewa (nie problem zrobić). Ale myślałem ,że wyskoczą chociaż jakieś dane o przegladach gwarancyjnych, przecież auto jak zostało kupione i było nowe musiała co ileś tyś km mieć przegląd.

Panowie co o tym myśleć???

pozdrawiam

Opublikowano
Staruszkowaty ten post ale nie bede zakładał nowego.

I tak: byłem w serwisie vw(po jakies duperele) i naszlo mnie ,żeby sprawdzic w kompie typ za free sprawdził i zdziwko!!! zero histori pojazdu! wszystkie dane o aucie były, wyposażenie , kolor i wszystkie pierduły ale brak histori przeglądów!!! mam książeke serwisową, faktóre zakupu w vw-audi (i kupe innych papierów), wiem ,że ksiażka może byc lewa (nie problem zrobić). Ale myślałem ,że wyskoczą chociaż jakieś dane o przegladach gwarancyjnych, przecież auto jak zostało kupione i było nowe musiała co ileś tyś km mieć przegląd.

Panowie co o tym myśleć???

pozdrawiam

moze diagnosta kiepski i nie potrafi obslugiwac sprzetu? pdjedz do kogos innego.

Opublikowano

Jezeli auto bylo z poza UE to w kompie moze nie byc historii...w innym wypadku sprawdzilbym to raz jeszcze...moze jakas awaria polaczenia czy cos... :wink:

Opublikowano

Auto kupione (nówka) u dilera w vw-audi (w hamburgu) serwisowane w tym serwisie a kupione przezemnie od innego dilera vw-audi z miejscowosci...... (nie pamietam ale tez niemcy). Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.)

Opublikowano

A może auto nie był serwisowane w ASO tylko gdzie indiej :mrgreen:

Opublikowano

moze mam auto widmo co znikło 7 lat temu i nagle jest u mnie. :wink:

Opublikowano
Auto kupione (nówka) u dilera w vw-audi (w hamburgu) serwisowane w tym serwisie a kupione przezemnie od innego dilera vw-audi z miejscowosci...... (nie pamietam ale tez niemcy). Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.)

tak, ta sa 2 rozne serwery,

Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.)
takie dane z tego co wiem sa zapisane w kodzie nadwozia...mialem nawet gdzies rozpisane co kazda literka po kolei oznacza
Opublikowano

Dzieki jestem spokojniejszy :wink: , jak bede miał jakis serwis podrodze to bede próbował dalej coś z kompa od nich wyciągnąc. ps czy w serwisie skody tez mi sprawdza?

Opublikowano
czy w serwisie skody tez mi sprawdza?

to zalezy od serwisu, ale raczej nie

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

a czy jest możliwość uzyskania informacji na temat oleju jaki był lany do silnika w taki sposób ?? Jeśli tak to gdzie na terenie warszawy mogą udzielić takiej informacji ??