Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

hokej wymiana.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niestety mała przygoda poranna i spotkanie z zającem w efekcie ułamany kawałek dolnego spoilera/ hokeja tej części nie lakierowanej. Na allegro nowy zamiennik ok 130zł pytanie moje czy da się to wymienić bez ściągania całego zderzaka?? I czy są różnice pomiędzy sedanem a avantem tej części?? 

20210206_202549.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować szarpać powinna zejść jest na zatrzaski  ,nie ma różnicy sedan, avant

Opublikowano
  • Autor

Czyli leko szarpać zdjac stara nowa wcisnąć kratki tez na wcisk ???

Opublikowano

Tu masz trochę pokazane,środkową kratkę też trzeba szarpnąć,tylko dobrze to robić w ciepłym garażu,bo zimne plastiki mogą popękać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Siema więc tak hokej wymieniony niestety musiał poczekać bo covid przyjechał zemna z pracy i 10 dni izolacji było... wymiana taka sobie ale nie jestem zadowolony moze wy coś doradzicie. Kupiony był zamiennik montaż taki sobie wydaje mi się że  wymiarowo nie jest identyczny z oryginalnym... pomijam ze mam wrażenie że plastiki nasze sa bardziej szare a on jest czarny... niestety na bokach wyszły szary brzydkie widać na zdjęciach poniżej

20210220_162805.jpg

20210220_162756.jpg

20210220_162748.jpg

20210220_162740.jpg

20210220_162737.jpg

Opublikowano

Na pewno go dobrze wcisnąłeś ,bo wygląda jakby nie wskoczył na swoje miejsce,zrzuć zderzak i zobacz od środka ,wg mnie zapinki nie wskoczyły do końca

Opublikowano
  • Autor

Na bokach były takie jakby kwadratowe zaczepy wciśnięcie na nie masakra tez myslalem czy dobrze weszły na nie... chyba poczekam do cieplejszych dni i zdjeme caly zderzak zeby to dobrze spasować ewentualnie podszlifowac i spasować bo narazie słabo wyglada i ten kolor kuje w oczy bo nie jest szary...