ŚwiątAS Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam. Od tygodnia mam problem z akumulatorem. W nocy coś mi go rozładowuje do zera. Na komputerze nie pokazuje żadnych innych błędów prócz tych o niskim napięciu. Po naładowaniu akumulatora i skasowaniu tych błędów innych nie pokazuje. Po sprawdzeniu miernikiem przy zamkniętym samochodzie pobór prądu znikomy. Coś w nocy musi się załączać i pobierać prąd...tylko pytanie co to może być?
tom3k.a4b5 Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 może problem leży w samym akulcu? długo już siedzi pod maską, jest zima więc sezon na akumulatory, aku trzyma napięcie?
ŚwiątAS Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 7 Lutego 2021 przez ŚwiątAS
ŚwiątAS Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Opublikowano 7 Lutego 2021 2 godziny temu, tom3k.a4b5 napisał: może problem leży w samym akulcu? długo już siedzi pod maską, jest zima więc sezon na akumulatory, aku trzyma napięcie? Akumulator niespełna dwuletni ale podmieniłem na inny i tez go rozładowalo przez noc...
Voucher Opublikowano 7 Lutego 2021 Opublikowano 7 Lutego 2021 (edytowane) Najlepiej podjedz do dobrego elektryka. Podepnie i sprawdzi co powoduje większy pobór prądu. Czasami jest tak, że np alarm po pewnym czasie w pełni sie uzbraja i może wtedy ciągnąc więcej prądu. Edytowane 7 Lutego 2021 przez Voucher
ŚwiątAS Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam. Problemem okazał się włącznik świateł, po wymianie problem znikł.
Rekomendowane odpowiedzi