GroszekMKS Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy to dobry dział Cześć Mam problem wymieniłem walek popychacze panewki bo dudniło z filtra powietrza objaw wciąż jest odkrecilem rurę którą idzie do filtra powietrza i napiernicza metalowym czymś wiesz może co to może być? Audi a4 b6 1.9tdi 130km
Lu-Gi Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Synchronizację kata wtrysku sprawdź. Ogólnie po wymianie walka i szklanek dudni jeszcze ale chwilę tylko tzn jakieś 5 minut może. Może być wałek nie ten np. z silnika z DPF. Albo zawór wypalony.
GroszekMKS Opublikowano 1 Marca 2021 Autor Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 27.02.2021 o 17:24, Lu-Gi napisał: Synchronizację kata wtrysku sprawdź. Ogólnie po wymianie walka i szklanek dudni jeszcze ale chwilę tylko tzn jakieś 5 minut może. Może być wałek nie ten np. z silnika z DPF. Albo zawór wypalony. To już tak 2 tydzień olej wymieniłem po całej operacji na rozgrzanym czy na zimnym to samo Walek cały komplet w 100% prawidłowy zakup Brak pomysłów mechanicy to już sami tacy fachowcy że najlepiej to by mi cały silnik wymienili .. Nie wiem czy olać temat i jeździć..
Krzychuxp7 Opublikowano 1 Marca 2021 Opublikowano 1 Marca 2021 Nagraj jak ten silnik pracuje. Zimny i ciepły najlepiej.
Rekomendowane odpowiedzi