Robertw Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam. Pytanie do osób które aktualizowały nawigację do wersji map 5.31.2 . Czy musze podnieść soft ? Obecnie mam wersję jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy0 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ja wgrywałem 5.30.2 to softu nie zmienialem, jak wgrasz inny soft to stracisz język pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertw Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) A aktywowałeś mapy czy ruszyły na skrypcie ? Edytowane 28 Lutego 2021 przez Robertw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy0 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) Te co mam teraz ruszyły na skrypcie z poprzednich aktualizacji. Wgrałem mapy i tyle. Pobrałem własnie te najnowsze mapy 5.31.2 też sobie wgram. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Krzy0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertw Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ok. Dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi