micekm Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Witam Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem B5 afn kombi kolor "Hibiscusrot Perleffekt" Podczas szperania znalazłem coś co okazało się głośnikiem w nadkolu tylnym firmy nokia. I tu mam pytanie skąd te wszystkie wtyczki i do czego jest ta oznaczona UN 09 Flash Control? Jest on też jakos dziwnie zmostkowany i widać że robił to ktoś na szybko bo kabelki są luźne.. Czy to co zostało,to reszta po zmieniarce i wzmacniaczu? i za co odpowiada ten Flash Control? Dodaje fotki tego czegoś Zdjęcia robione telefonem ale mam nadzieje że czytelne.. Marcin
carlos666 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to raczej sterownik kierunków i postojowych do haka holowniczego. Zobacz gdzie idą przewody od tego. Masz tam taką 6-pinową kostkę ze zmostkowanymi przewodami we wtyku. Jak ją rozepniesz to zginą ci tylne postoje
micekm Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 teraz kotlet nadal nie wiem jak się z tym uporać. Ostatnio zapinałem przyczepkę i ryba. Bez kierunków itd.. może ktoś pomoże w tej sprawie. Czy w każdym A4 z hakiem jest takie cuś? Czy muszę mieć to wpięte czy to jest jakiś dodatkowy dodatek producenta? Byłbym wdzięczny za pomoc jak to cholerstwo uruchomić. Marcin
Rekomendowane odpowiedzi