Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Czarna Piękność Audi A4 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

straszne lampy

równie dobrze mogę powiedzieć że ty masz staraszny silnik o gustach się nie dyskutuje.. ale dzięki za twoją wyczerpującą odpowiedź

Opublikowano

Lampy mi się podobają i zostaną napewno :) nie jest to jakiś wiejski tuning jak dla mnie jest elegancko ,skromnie z klasą :)

a swiecenie tych lamp o niebo lepsze niż Orginalne Audi H4

No ale są gusta i guściki :) mimo wszystko dziękuje za Opinie :)

jak kupiłem audi to też miało te lampy "ringi" czy sonary, nie wiem jak to się zwie. w każdy razie wyglądały fajnie. Koledzy na Forum pisali mi, żebym je odrazu zmienić na ORI zesplone valeo bądź depo bo święcą o niebo lepiej. Po 3 miesiącach jazdy w nocy stwierdziłem, że te lampy to jakaś żenada - zmieniłem na DEPO i jest 500% lepsze światło w nocy niż z tych ringów

Opublikowano

Chlopie!! nie zmieniaj tych felg na 16' bo;

raz- zepsujesz wyglad auta,

dwa- wcale komfort bardzo odczuwalnie Ci sie nie poprawi,

a trzy- wydaje mi sie(moze sie myle) ze opony w rozmiarze 17' sa troszke latwiej dostepne i w podobnej cenie co 16' takze nie ma sensu, na lato sobie zostaw 17',a na zime jakies 15' i bedzie git.

Co do lamp, to masz ciemne auto i te ciemne ringi wg. mnie wygladaja bardzo fajnie, nie zmieniaj ich-tyle wzgledem wizualnym, moga sie inni smiac, ze wiocha i ze tylko poliftowe sa spoko,ale o gustach sie nie dyskutuje; jeden lubi pomarancze,a drugi jak mu nogi smierdza :decayed:

gdyby jednak te Twoje lampy ringi kiepsko w nocy swiecily lub mocno oslepialy innych to wtedy pokombinuj

Opublikowano

straszne lampy

równie dobrze mogę powiedzieć że ty masz staraszny silnik o gustach się nie dyskutuje.. ale dzięki za twoją wyczerpującą odpowiedź

:polew::thumbup: masz racje (jebac ori i orginały) to moje zdanie :decayed: tak na marginesie to wiedzialem ze sie doczepią do twoich lamp-dla mnie :good:

po drugie popieram w 100% kolege z góry! Ja mam 18/225/40 i jezdzi sie o niebo lepiej niz na 15/195/65

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

może i jezdzi sie lepiej wyżej stoi to raz ale gorzej przyśpiesza ze startu...szerokość 235 :( no cóż poki co toczę się na nich :) chętnych nie brakuje ale jak mam sprzedać za bezcen to wole jezdzić :) a lampy świecą bardzo dobrze w nocy jak zmienię zarówki na jakieś Osram albo philips wyreguluję to bedzie jeszcze lepiej brat ma w a4 h4 i jego to się nie umywają tu były orginalne 2xh7 plus przeciwmgielne za ciemnym szkłem i myślę że też by dobrze świeciły ale trafił się klijent to poszły do ludzi.

Pozdrawiam was i dzięki za opinie :)[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:26_________________________________________________no felgi zmienione na 16 ori 205/55/16 Pozdrawiam Kolegę Rotter za udaną wymianę :):hi: