Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Problem z alarmem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanko... :gwizdanie:

Mam zamontowany alarm, pociągniętą całą instalację wraz z czujnikami wstrząsów i ruchu. Wszystko wcześniej działało. Problem w tym że kiedyś odciąłem samego wyjka tj; taką czarną kostke która wydawała dźwięk. Teraz chciałbym chciałbym na nowo takową podłączyć, a starej już nie mam. Czy jeżeli taką kostkę kupię to wszystko będzie dobrze śmigać? Gdzie takie coś w ogóle dorwać?

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

chodzi ci o syrenkę teraz pytanie czy miałeś z własnym zasilaniem czy nie :mysli: ale tak to powinno wszystko działać po staremu :cool1:

Opublikowano

Jak przed odłączeniem działało to i teraz powinno. Po co odłączałeś i wyrzucałeś skoro teraz znowu chcesz aby znowu było i działało.

Opublikowano
  • Autor

Jak przed odłączeniem działało to i teraz powinno. Po co odłączałeś i wyrzucałeś skoro teraz znowu chcesz aby znowu było i działało.

aaa bo robiłem taki mały myk :decayed: tylko gdzie takie coś kupić? :mysli:

Opublikowano

znajdz na necie taki sam model i szukaj syrenki,lub w sklepie z takimi bajerami podaj model i szukaj,moze zamowia,jesli nie da rady dopasowac ,to szukaj po kostce,pokarz w sklepie,powinni ogarnac temat dopasowanie syrenki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jeżeli wyłączałem aku a ona wyła tzn że miała swoje zasilanie prawda?

problem w tym że nie mam tamtej kostki i chciałem podłączyć jakąś inną w jej miejsce :mysli:

Opublikowano

z tym chyba nie ma problemu może być inna tylko schemat bedziesz potrzebował lub podjechać do wrsztatu gdzie montują alarmy tam dopasują syrenę i penie za nie duży koszt podłączą

Opublikowano

a po co schemat? zwykla syrena posiada dwa wyjscia,wiec zawsze mozesz pokombinowac sam...wlaczysz alarm i sprawdzasz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jutro jak znajdę chwilę to podjadę gdzieś gdzie takim czymś się bawią i zobaczymy czy dadzą radę i ile ewentualnie sobie za to zaśpiewają :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ok już wszystko sprawne :good:

znajomy co mi pomagał ściemniać dziś szybki okazało się że jest też specem od zabezpieczeń :polew:

kupił mi ładnie nową syrenkę z własnym zasilaniem (45zł)... wszystko ładnie podpiął i 120db znów daje o sobie znać :gwizdanie:

Opublikowano

ok już wszystko sprawne :good:

znajomy co mi pomagał ściemniać dziś szybki okazało się że jest też specem od zabezpieczeń :polew:

kupił mi ładnie nową syrenkę z własnym zasilaniem (45zł)... wszystko ładnie podpiął i 120db znów daje o sobie znać :gwizdanie:

:ok2: