Kowal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Pora przedstawić moją niunię. Oto ona: Audi A4 1.9TDI 131PS rocznik 2003, przebieg 130k km, 6 biegów, napęd na przód, kolor czarna perła Wyposażenie: - ABS, ESP - pełny FIS - sportowe zawieszenie (1BE) - skórzana trójramienna kierownica - dzielone, sportowe fotele z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego - podłokietnik - dwustrefowy climatronic - tylni parktronic - pakiet dodatkowego oświetlenia wnętrza - pakiet zima (podgrzewanie przednich foteli, podgrzewanie lusterek i spryskiwaczy) - elektryczne szyby z przodu - elektryczne lusterka - centralny zamek z immobilizerem - 8 poduszek powietrznych - system audio BOSE - oryginalna zmieniarka płyt CD - fabrycznie przyciemniane szyby (4KC) - rolety przeciwsłoneczne w tylnych drzwiach - felgi Alutec Blade 18' - opony Toyo Proxes T1-R 235/40R18 95 Y Zmiany wprowadzone od zakupu: - usunięcie brewek - chromowany emblemat na przód - gałka zmiany biegów S-line Zdjęcia: Przód w dniu zakupu Stan aktualny: Wnętrze:
Ukasz699 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bardzo ladna Mody na plusik ale felgi moze w czerni co ?? :gwizdanie:
ykk Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kowal Ty wiesz co mi sie w Twojej furce podoba.. Niebawem u mnie.. Bixenon az sie prosi do tego kompletu..
Kowal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mody na plusik ale felgi moze w czerni co ?? :gwizdanie: Myślę o wymianie na RS6 w graficie
Ukasz699 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Kowal[/color][/b] Ty wiesz co mi sie w Twojej furce podoba.. :naughty Ja nie wiem wiec co [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 00:05_________________________________________________ Mody na plusik ale felgi moze w czerni co ?? :gwizdanie: Myślę o wymianie na RS6 w graficie Oj taj grafitowe jeszcze lepiej
Kowal Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Bixenon az sie prosi do tego kompletu.. zenon za***ista sprawa ale moim zdaniem tylko ze spryskami i poziomowaniem
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Piekny srodek Kurcze czy widzieliscie kiedys kubelki do kupienia ?? Bo z checia bym takie kupil do Siebie :decayed: Szkoda ze w takim autku jak audi nie ma w standardzie pelnej elektryki szyb
Kowal Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 chyba boberek kupował do siebie kubełki więc dostępne są. co do szybek to się zgadzam. w tej klasie juz powinny byc w standardzie i z tyłu. ale ja praktycznie nigdy nikogo nie mam z tyłu więc nie przeszkadza mi to
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 chyba boberek kupował do siebie kubełki więc dostępne są. co do szybek to się zgadzam. w tej klasie juz powinny byc w standardzie i z tyłu. ale ja praktycznie nigdy nikogo nie mam z tyłu więc nie przeszkadza mi to Nie no pewnie ze tak z tylu kierowca nie jezdzi ale na ta klase autka i cene salonowa powinny byc.. Tak samo jak i ogrzewane lusterka No tak wiec musze szukac napisze ile dal bo jestem ciekaw ceny :gwizdanie: Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi