Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

b6 boczki drzwi zwykłe a sline ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej  mam pytanie mianowicie czy boczki w sline b6 różnią się od tych w zwykłym b6 ? chodzi mi konkretnie o wersje koloru black speed (pòłskury). chodzi o to ze oryginalnie miałem zwykłe fotele naleśniki całe z tkaniny okazyjnie kupiłem takie od sline czarny speed ale bez boczków, zostały moje oryginalne z racji tego że fotel kierowcy musiał być naprawiany tapicersko stałem się szczęśliwym posiadaczem sporego kawałka materiału czarny speed (jak się okazuje dość ciężkiego w zdobyciu). Ale chodzi o to że  boczki mam czarne gładkie urodził się pomysł wymiany materiału na boczkach na ten speed robił ktoś coś takiego ?

Edytowane przez piotrekZch

Opublikowano

Boczki s-line mają taki materiał jak na fotelach czyli speed, możesz  sobie zmienić na obecnych, ogólnie różnią się tylko tym materiałem ,reszta boczka jest taka sama we wszystkich wersjach

Opublikowano
  • Autor

Tak właśnie wydawało mi się, a nie chce mi się bulić za boczki sline skoro mam spro tej tkaniny. Dużo zabawy jest z wymianą tego ? Podejrzewam że cały boczek trzeba rozebrać żeby ją zmienić

Opublikowano

Ja tego nie robiłem ,kupiłem skórzane, a fotele półskóra z alcantarą,boczki wtedy pasują i do speed ,alcantary i skóry,do wymiany trzeba pewnie będzie rozgrzać żeby porządnie zrobić

Opublikowano
  • Autor

Skórzane też fajne tylko speed jaśniejszy trochę jest od czarnej skóry a u mnie dół auta cały ciemny listwy mam oklejone folią ala carbon i ta myślałem ze jak wymienię ten czarny materiał  na speed lekko rozjaśni drzwi

20200326_184013.jpg

20200326_184057.jpg

Opublikowano

Tobie ma się podobać,ja kupiłem je w dobrej cenie z roletami tył,bose,4xelektryka,podświetlenie ,brak tylko pamięci

Opublikowano
7 godzin temu, piotrekZch napisał:

Tak właśnie wydawało mi się, a nie chce mi się bulić za boczki sline skoro mam spro tej tkaniny. Dużo zabawy jest z wymianą tego ? Podejrzewam że cały boczek trzeba rozebrać żeby ją zmienić

Możesz się bawić  boczki trzeba rozkleić. Trepek w swojej robił jeden bo miał uszkodzony.