Cinek a4 b7 Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Cześć czy ktoś mi powie czy ten silnik tak powinien brzmieć jak dla mnie chodzi jak sieczkarnia. Co to może być, napinacz sprawdzony, alternator ok, pompa wspomagania ok. Nieraz piszczy pasek (nowy Continental)może jednak napinacz zaczyna nie domagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek a4 b7 Opublikowano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) Po podłączeniu obd2 i skasowaniu błędu p0171 zaczęło szarpać silnikiem i obrotami. Zastanawiają mnie te odczyty z obd2, czy może to być któraś sonda walnieta. Odma nowa. Edytowane 15 Października 2021 przez Cinek a4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 15 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 2 godziny temu, Cinek a4 b7 napisał: Po podłączeniu obd2 i skasowaniu błędu p0171 zaczęło szarpać silnikiem i obrotami. Zastanawiają mnie te odczyty z obd2, czy może to być któraś sonda walnieta. Odma nowa. Odma + zaworek N80. Odma ori, czy zamiennik? Jak zamiennik to do kosza i brać nową z ASO, ewentualnie pcv delete założyć i spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek a4 b7 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) 16 godzin temu, afroo. napisał: Odma + zaworek N80. Odma ori, czy zamiennik? Jak zamiennik to do kosza i brać nową z ASO, ewentualnie pcv delete założyć i spokój. Odma febi. A zaworek n80 to ten od odpowietrzenia oparów paliwa? Edytowane 16 Października 2021 przez Cinek a4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Godzinę temu, Cinek a4 b7 napisał: A zaworek n80 to ten od odpowietrzenia oparów paliwa? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek a4 b7 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 17 minut temu, afroo. napisał: Tak. Ok dzięki po weekendzie się za niego zabiorę bo i tak nigdzie już go nie dostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek a4 b7 Opublikowano 25 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 W dniu 16.10.2021 o 14:00, Cinek a4 b7 napisał: Ok dzięki po weekendzie się za niego zabiorę bo i tak nigdzie już go nie dostanę Zaworek wymieniony błędu brakdzięki afroo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patraz93 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 sorry za off top ale mam pytanko czy wiecie pod jaką nazwą szukać tej "zapinki" która trzyma trójnik od odmy w obudowie od pokrywy zaworów. Coś na kształt literu U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 3 godziny temu, Patraz93 napisał: sorry za off top ale mam pytanko czy wiecie pod jaką nazwą szukać tej "zapinki" która trzyma trójnik od odmy w obudowie od pokrywy zaworów. Coś na kształt literu U. 06B121142 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi