Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grill plaster miodu (pytanie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam zamontować grill plaster miodu i mam pytanie czy owy grill będzie pasował idealnie na wymiar? Nie będę musiał nic wycinać,przecinać bądź ucinać? Mam auto z 2009 roku Avanti nie S-Line zderzak 

received_584261679676591.jpeg

Opublikowano

Zakładałem już te grile do przynajmniej 10 aut i wszystko pasuje prawie idealnie...

Na aukcjach zazwyczaj pisze że mają tam tolerancje 1-3mm ale nie miałem przypadku żeby grill odstawał z centymetr albo i więcej..

To są tylko zamienniki więc zawsze jest ryzyko, popatrz tylko dobrze na opis i zdjęcia grila ( bo często sami sprzedawcy nie wiedzą co sprzedają) 

i zamawiaj.. w razie czego zawsze można zrobić zwrot

A kupujesz już w pl jakiś czy zamawiasz z alli?? 

Opublikowano
  • Autor

Planuję kupić na allegro.

Czyli mogę normalnie zamawiać i nie będzie niespodzianki? Bo kolega będzie mi to zakładał i się właśnie boi, że nie będzie pasować dobrze i będzie musiał się przy tym troszkę pobawić 

Opublikowano
Godzinę temu, Tenshee napisał:

Planuję kupić na allegro.

Czyli mogę normalnie zamawiać i nie będzie niespodzianki? Bo kolega będzie mi to zakładał i się właśnie boi, że nie będzie pasować dobrze i będzie musiał się przy tym troszkę pobawić 

Jak pisałem wyżej jest to zamiennik ale nie miałem sytuacji żeby mi o nie pasowało tak samo jak kratki do halogenów :) i jak zamawiasz już w Polsce to zawsze możesz zwrócić lub poprosić o wymiane na inny gdyby było coś nie tak

Te rzeczy wszystkie są z Alli ale naprawde są dość mocno dopracowane i nie powinno być niespodzianki. Ważną sprawą jest też to czy auto nie miało jakiegoś dzwona wcześniej i może sie okazać że jakieś zaczepy w samym zderzaku mogą być urwane ale to pewnie byś widział już w obecnym grilu bo by latał 

Opublikowano
  • Autor

Dobra dziękuję za informację.

Pozdrawiam.