Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Brak pojedyńczego mrugnięcia po zamknięciu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór !

Jeśli ten temat był już wałkowany proszę  ten post przenieść w odpowiednie miejsce .

Mój problem jest następujący :

Dziś  po zakończonej pracy jak codzien idę do samochodu otwieram go z kluczyka( scyzoryk ) i   ku mojemu  zdziwieniu światła zamiast mrugnąć 2 razy to zaczęły świecić na stałe .  Doszedłem do tego ze problem jest z drzwiami pasażera ( prawy przód ), kiedy są zamknięte -auto świeci z każdej strony ( same kierunki ) jak otworze drzwi wszystko gaśnie i jest ok - zamknę zapalają się .   Rozebrałem wiec prawe drzwi z tapicerki , rozpiąłem wszystkie kostki  , przeczyściłem - złożyłem .

Problem pojawił się ponownie ,  zdjąłem klemy z aku na 5min myślałem ze to jakiś błąd i ze skasuje to ustrojstwo , ale nie pomogło .  Przez chwile myślałem ze pomogło kodowanie kluczyka ( tak jak się to robi po wymianie baterii )  i przez 20 min było ok  testowane z kluczyka otwieranie i zamykanie.   Mrugało tak jak powinno  , zamki pracowały poprawnie z każdej strony ( obszedłem autko chyba z 30 x ) wiec wybrałem się w mała trasę testową .  Uznałem ze chyba to było coś z kodowaniem klucza i pora wracać na chate wiec wjazd na parking  bo trzeba zaparkować,  wychodzę z auta chciałem zamknąć go z kluczyka wiec kliknelem na kłódke zamknietą i ..... powtórka z rozrywki .

CZy ktos mial podobny problem ?   mysle ze siada mi juz zamek ?? ( szukalem na necie demontazu ale brak info ) moge sie mylic :(

Mam nóż na gardle bo idzie śnieg i mrozy wiec bedzie nie fajnie jak tego nie ogarne , ktoś coś ?   z Góry dziekuje za zainteresowanie . i czekam na jakies pomocne info .

Pozdrawiam Diego .

Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry .

Dziś Doszedł kolejny problem,  przy włączeniu silnika obroty wskakują na 2tysiace i spadają - auto gaśnie :( 

Edytowane przez diegork