Frimuś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czy ktos z woj.Opolskiego ma vaga i mogl by mi zrobic logi? Kurcze kupilem sobie juz jakis czas temu kabel od viakena ale niemoge go zainstalowac-niewiem dlaczego. A od niedawna wystepuje mi w audi podczas przyspieszania tkj.delikatny zanik mocy jakby chwilowy silny podmuch wiatru przystopowal mi autko (takie odczucie). Mam nadzieje ze watek nie jest zalozony w nieodpowiednim dziale!! :!: :!:
pioteres Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czy ktos z woj.Opolskiego ma vaga i mogl by mi zrobic logi? Kurcze kupilem sobie juz jakis czas temu kabel od viakena ale niemoge go zainstalowac-niewiem dlaczego. A od niedawna wystepuje mi w audi podczas przyspieszania tkj.delikatny zanik mocy jakby chwilowy silny podmuch wiatru przystopowal mi autko (takie odczucie). Mam nadzieje ze watek nie jest zalozony w nieodpowiednim dziale!! :!: :!: jesli nie znajdziesz nikogo w okolicy to podjedz do katowic - pomoge. pozdrawiam
Frimuś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ooooo dzieki wielkie kolego ..pioteres.. Napewno sie odezwe!!
Rekomendowane odpowiedzi