Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

-62 F czy to jest jakis bład??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis niestety po odpaleniu A4 zamiast temperatury na zewnatrz wyswietlilo mi sie -62 F ;( cio to moze byc :( i zauwazylem ze wspomaganie chodzi mi raz ciezko raz lekko :( plyn jest ok czy u was tez tak jest?? czy moze byc to wina polamanej sprezyny?? prosze o rade lub liste kodow jezeli ten -62 F to kod jakiegos błedu... pozdrawiam ...

Opublikowano

Czesc.

Gdyby chodzilo o Fahrenheity to by oznaczalo , ze w Gdyni masz temperature okolo -52'C :)

to tak na wstepie aby atmosfere rozpogodzic ;)

(a powaznie: oczywiscie mogl czujnik pasc lub wyswietlacz i pokazuje bledny odczyt temp. po zmianie kodowania jednostek - o ile taka mozliwosc istnieje)

Opublikowano
  • Autor

hmm ciekawa sprawa,bo jak zmieniam w klimatroniku z 'C na 'F na desce miedzy zegarami na malym dolnym wyswietlaczu tez sie to zminia, no i temperatura na zewnatrz sie zgadza i niewiem czy jest to wina czujnika :( ale po nastepnym odpaleniu autka nagle pokazuje mi -62'F a w klimatroniku jest ustawione na 'C.Najlepsze jest to ze ja nie moglem czegos zmieniac bo nawet nie mialem (do dzis) zielonego pojecia ze mozna zmieniac cos w klimatroniku.A czy moze byc to zwiazane z mała iloscia płynu chłodzacego ?? mialem z 2 cm ponizej min. Prosze o pomoc i pozdrawiam

Opublikowano

Gajzer, ten temat chyba bardziej pasuje do "Elektryka, Klimatyzacja i Wnętrze" niż "Silnik , Napęd i Skrzynia Biegów" :roll:

Przeniesione :cool:

Opublikowano
  • Autor
Gajzer, ten temat chyba bardziej pasuje do "Elektryka, Klimatyzacja i Wnętrze" niż "Silnik , Napęd i Skrzynia Biegów" :roll:

Przeniesione :cool:

Teraz juz wiem ale wczesniej jak mi to wyskoczylo ( - 62'F ) nie mialem pojecia o co chodzi, myslalem ze to jest jakis blad dotyczacy silnika. :) i sorki za kłopocik ;)