nk Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 witam wszystkich forumowiczów dziś zaliczyłem powrót z trasy lawetą...pierwszy raz moje audi odmówiło posługi w tak brutalny sposób... ale do rzeczy... jechał sobie spokojnie na 5 biegu ok. 100 km/h aż tu nagle pedał gazu zrobił się jakiś dziwny (takie miałem odczucie), gdy go nacisłem bardziej auto zamiast przyspieszać - zwalniało...tak jakbym hamował silnikiem gdy redukuje biegi z wiekszego na mniejszy... i zeby tego bylo mało zgasł i już nie chciał zapalić... co koledzy myslicie, co to moze byc ? pozdrawiam Mariusz
pawelc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wygląda na brak paliwa .. Może pompa padła ...
nk Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2009 paliwo jest na 100%, pompa tez wydaje sie dobra, slychac jak pracuje
Booster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja stawiam na rozszczelniony dolot miedzy turbina a przepustnica
nk Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zdzwonili do mnie z serwisu wlasnie...zrobili kompletna diagnostyke VAGiem i okazało się że coś nie tak było z instalacja elektryczną, która odpowiada za pracę pompy paliwa... dziękuje @pawelc oraz @Booster za odpowiedzi. pozdrawiam Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi