radekgrabo Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 witam wszystkich czy wie moze ktos gdzie dobrze przyciemniaja szyby weglowo i ile takie cos kosztuje pozdrawim
Grzesiekkbc Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 550zł kumpel płacił za piecowe przyciemnienie w Krakowie.
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 550zł kumpel płacił za piecowe przyciemnienie w Krakowie. ciekawe gdzie :gwizdanie:
Cineksik Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t55446.0.html http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t5197.0.html
kepasa Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 lepiej to zrobić folią... zawsze wrócisz do stanu poprzedniego, i jak szybka będzie do wymiany to okleisz tą samą folią, a piecowo tak samo nie zrobią
radekgrabo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 no folio mam teraz tylko pały mnie gonia za to folie [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:00_________________________________________________a chodzi mi o taka firme co przyciemnia i dadza atest
Cineksik Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 podałem Tobie wątki, ale chyba nie chciało się ich przeglądać :gwizdanie: http://www.technicolor.pl/
radekgrabo Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2009 dzieki za ten adres pozdrawiam
kepasa Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no folio mam teraz tylko pały mnie gonia za to folie [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:00_________________________________________________a chodzi mi o taka firme co przyciemnia i dadza atest u nas nie gonią tak bardzo... ale jeśli myślisz że sobie zrobisz w piecu i z pałami będziesz miał spokój to się mylisz... dlatego napisałem że łatwo wrócić do stanu faktycznego z folią. ja się pała uprze to przy nim zerwiesz folię i z grzywki. a jak masz piecowe to kasa idzie się j...ć, dowód też. u nas ok.1700 zł piecowe przyciemnianie. szyby trzeba wycinać. a propos atestu- każdy kto Ci powie że jego atest radę-kłamie. wszystkie szyby są przyciemniane fabrycznie i to już jest granica przepuszczalności zgodna z przepisem
Cineksik Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 no folio mam teraz tylko pały mnie gonia za to folie [br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 21:00_________________________________________________a chodzi mi o taka firme co przyciemnia i dadza atest u nas nie gonią tak bardzo... ale jeśli myślisz że sobie zrobisz w piecu i z pałami będziesz miał spokój to się mylisz... dlatego napisałem że łatwo wrócić do stanu faktycznego z folią. ja się pała uprze to przy nim zerwiesz folię i z grzywki. a jak masz piecowe to kasa idzie się j...ć, dowód też. u nas ok.1700 zł piecowe przyciemnianie. szyby trzeba wycinać. a propos atestu- każdy kto Ci powie że jego atest radę-kłamie. wszystkie szyby są przyciemniane fabrycznie i to już jest granica przepuszczalności zgodna z przepisem i takie są fakty ;(
radekgrabo Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 dzieki za rady jednak zostane przy foli pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi