przemcio44 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jak w temacie pytanie może głupie ale jest zauważyłem plamę pod autem po dłuższej trasie, oglądałem silnik i skrzynie i żadnych wycieków ale plama nie wyglądała jak woda bo była podobna kolorem do oleju. mokro było tylko w miejscu mocowania dolnego wachaca od strony tylnej.
chudineze Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 za przednim prawym kołem bliżej silnika tam mniej więcej jest ujście skroplin z klimatyzacji
Pelex Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 w okolicy wydechu jest to ujście z klimy ale skoro piszesz że to podobne jest do oleju to napewno nie jest skroplona woda z układu. Może Ci gdzieś płyn chłodniczy ucieka on jest w sumie tłusty może na ziemi przypominać olej
rickjames Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 a "zmacałeś" tą plamę,dotykałeś i wąchałeś?? bo woda na ulicy zakurzonej wygląda jak olej... u mnie tak bylo i sprawdziłem tą ciecz...okazało się, że to właśnie woda z klimy;) ufff:) pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi