Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak pomalujesz przedliftową w czerń to też będzie kosa :wink4:

Opublikowano

ten sam dylemat mam do rozgryzienia :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

A masz grill z RSa ?

Opublikowano

właśnie :decayed:

Opublikowano

A masz grill z RSa ?

ja go nie mam ale serwis już wie o tym że chcę :decayed:
Opublikowano

Maluj przedliftowa jak ja szkoda tej RS w kolorze :)

Opublikowano

jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy :kox:

Opublikowano

to jest chyba najlepsze rozwiązanie :)

jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy :kox:

tiaa :yeah::kox:
Opublikowano
  • Autor

:good: Tak właśnie zrobię :wink4: Tylko że najpierw muszę wyczyścić tą ramkę z czarnej farby która miejscami zniknęła :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
  • Autor

slepy a jak wygląda sprawa z osłonami pod maską. Orientujesz się może czy do ADRa można taki bajer wychaczyć ? :naughty:

Opublikowano

zależy o którą Ci chodzi ta na puszkę filtra, pasuje od każdej benzynki tylko trzeba uchwyty dorezać, a ten na zbiornik wspomagania, to trzeba od passata vr5 2.3 :wink4:, ale ciężko dorwać używkę, a nówka w takiej cenie że głowa mała, Criss miał ostatnio ją do sprzedania, ale podciętą i się nie skusiłem :no:

Opublikowano
  • Autor

Ja chcę komplet, no i oczywiście pójdzie w taksówkowy beż :naughty: Tylko nie wiem czy jak założę gaz to da się to wyrezać :mysli:

Opublikowano

a czemu nie? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie nie wiem czy jakieś elementy instalacji nie będą przeszkadzały :mysli:

Opublikowano

raczej nie powinny :wink4:, ja szukam jeszcze tej osłony na zbiornik wspomagania, i oddaje je do malowania, tylko jeszcze nie wiem czy w krem, czy w kolor auta :mysli:, mam jeszcze jeden patent, ale muszę zgadać się z moim lakiernikiem, ile mi policzy za malowanie, bo jak druga opcja wyjdzie taniej to będę rezał :wink4:, do osłon dojdzie parę innych pierdołek :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

slepy jakbyś gdzieś zauważył te osłony w dobrych PLNach to daj mi cynk na priva. Będę wdzięczny :wink4: [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 22:48_________________________________________________W pierwszym poście dodałem dwie nowe fotki z grillem RS4. Na pierwszej możecie zobaczyć co to znaczy koło równo z nadkolem :kox: Mam dylemata czy zakładać czarną ramkę grilla czy zostawić ori. Jakoś ma ona coś w sobie :naughty:

Opublikowano

fajnie fajnie :naughty:

powiedz mi tylko jedną rzecz... co to kur... :rant: za siatex w zderzaku? :sick3:

:decayed:

p.s. zarzuć tylni zderzak na prawy ślizg :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

To siatex tymczasowy, aż znajdę plaster miodu w zderzak :wink4: Zresztą zderzak przód zostawiam na koniec bo będę rezał LEDy S6 :wink4: Zderzak jest zarzucony na ślizg, tylko nie jest idealnie spasowany stąd taki efekt.

Opublikowano

ja muszę porawić przód bo mi strona pasażero obwisła :polew:, qr**, Dibo w sprawie tych osłon to posucha jak hcoooj, już do 5 typów dzwoniłem i nic :thumbdown:

a co do kratek w zderzakach, to mój siatex też dożywa ostatnich dni, bo poluje na takie pasujące do grylla :przebiegly:, i to wcale nie od RS4 :gwizdanie: